KVARTERET SÖDERBY

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Intresseanmälan

Information om projektet

Ett stenkast från Brandbergens centrum med dagligvarubutiker, restauranger, apotek, bibliotek och biograf m.m. bygger vi Kvarteret Söderby. De boende ges goda kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och buss till Stockholm samt rekreationsmöjligheter vid Brandbergens IP eller Brandbergsparken. Precis intill kvarteret finns en minigolfbana och lite längre bort vid Brandbergsparken finns ett utomhusbad.

Arkitekturen i kvarteret är modernistisk med stilrena linjer och gedigna fasadmaterial i skiffer och träpanel i skiftande kulörer. Kvarterets entrédelar ger huset en tydlig dignitet och den arkitektoniska ambitionen är att kvarteret ska bli ett stadsmässigt tillskott som bidrar positivt till att skapa en känsla av förnyelse och framtidstro i Brandbergen. Intill kvarteret, och utmed Brandbergsleden, har kommunen påbörjat ett program för vidareutveckling och förnyelse av området med bland annat fler nya bostäder.

Just nu pågår markarbeten och färdigställande uppskattas ske under senhösten 2019.

Kvarteret har en hög miljöprofil med låg energiförbrukning (mindre än 30,8 kWh/m² och år enl. BBR22) och omfattar 71 hyreslägenheter i storlekar 2 och 3 rum och kök.

2 RoK 43 kvm
3 RoK 67 kvm
3 RoK 72 kvm

I kvarteret erbjuds förmånliga hyror. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Hitta din bostad

Här ser du vilka lägenheter som finns inom detta projekt. En lägenhet som är ledig går att anmäla sitt intresse till. En intresseanmälan är inte bindande, varken för dig som hyresgäst eller oss som fastighetsägare. Däremot gör en intresseanmälan att du kommer att få mer information om det byggprojekt du anmält intresse till så snart vi närmar oss uthyrningsstart. Sveaviken hyr ut sina bostäder i så transparanta processer som möjligt.

Bostäder och priser

Rum

Avgift

Boyta

Lgh nr Våning Rum Yta Avgift Planritning Status