KVARTERET TRANBÄRET

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Intresseanmälan

Information om projektet

I norra Kalmar växer Snurrom fram, en ny och modern stadsdel omgiven av vacker och naturskön miljö med skog, hav, golfbana, frilufts- och vandringsleder. Runt hörnet ligger Värsnäs friluftsområde med badplats, fina grillplatser samt mountainbikeleder. Service återfinns i intilliggande Lindsdal- och Berga centrum med livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek och skolor. I Snurrom finns bussförbindelser till Kalmar för den som inte vill cykla. Kalmars flygplats ligger några minuter bort med bil. I Snurrom bygger vi kvarteret Tranbäret som del av ett större stadsutvecklingsprojekt, där den första etappen omfattar totalt 600 bostäder och förskola.

Arkitekturen utmärker sig genom mäktigt gestaltade gavelmotiv riktade mot områdets huvudgata. Gavelmotiven har utformats med inspiration från Kalmars stolta historia som Hansastad. Vackra skifferfasader i olika kulörer varvas med vitlaserad träpanel. Kvarterets bostadsgård utgör en grön oas som sammankopplar till den intilliggande naturmarken.

Just nu pågår markarbeten och färdigställande uppskattas ske under år 2020.

Kvarteret har en hög miljöprofil med låg energiförbrukning (mindre än 30,8 kWh/m² och år enl. BBR22) och omfattar 218 hyreslägenheter i storlek från 1-3 rum och kök.

1 RoK 31 kvm
2 RoK 41 kvm
2 RoK 44 kvm
3 RoK 66 kvm

I kvarteret kommer det att erbjudas förmånliga hyror. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Rum

Avgift

Boyta

Lgh nr Våning Rum Yta Avgift Planritning Status