KVARTERET DANSBANAN

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Intresseanmälan

Information om projektet

Två kilometer från Norrköpings centrum utvecklas ett nytt attraktivt bostadsområde med bostäder, skolor, butiker, arbetsplatser och grönområden. Här finns redan tillgång till spårvagn eller buss för den som inte vill promenera eller cykla in till stan. Sandtorp utvecklas i totalt tre etapper med nytt torg, park, gator, ca 1 200 bostadslägenheter, radhus, ny livsmedelsbutik och förskola. I Sandtorp bygger vi kvarteret Dansbanan.

De fem punkt- och lamellhusen placeras som hus i park och arkitekturen är utformad utifrån ett hållbarhetsperspektiv, både avseende miljö- och social hållbarhet. Beständiga fasadmaterial som åldras med värdighet, såsom sten och trä, beklär de olika huskropparna som avslutas med karaktäristiskt gestaltade plåttak. Lägenheterna är yteffektiva för bästa funktionalitet och stor omsorg har lagts vid invändiga detaljer. Kök- och förvaring ges vår egen design i blågrå kulör, golv med ekstavsparkett, samtliga rum har spotlights och ljusramp i tak och lägenheterna ges stora fönster med stenbeklädda fönsternischer.

Just nu pågår färdigställande av det första lamellhuset i kvarteret. Färdigställande uppskattas ske i etapper under året 2019.

Kvarteret har en hög miljöprofil med låg energiförbrukning (mindre än 30,8 kWh/m² och år enl. BBR22), bil-pool och solceller på taken. Kvarteret omfattar 117 hyreslägenheter i storlek från 1-3 rum och kök.

1 RoK 29 kvm
2 RoK 43 kvm
2 RoK 55 kvm
3 RoK 70 kvm
3 RoK 73 kvm

I kvarteret erbjuds förmånliga hyror. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Hitta din bostad

Här ser du vilka lägenheter som finns inom detta projekt. En lägenhet som är ledig går att anmäla sitt intresse till. En intresseanmälan är inte bindande, varken för dig som hyresgäst eller oss som fastighetsägare. Däremot gör en intresseanmälan att du kommer att få mer information om det byggprojekt du anmält intresse till så snart vi närmar oss uthyrningsstart. Sveaviken hyr ut sina bostäder i så transparanta processer som möjligt.

Bostäder och priser

Rum

Avgift

Boyta

Lgh nr Våning Rum Yta Avgift Planritning Status