Kvarteret Dansbanan

Två kilometer från Norrköpings centrum utvecklas ett nytt attraktivt bostadsområde med bostäder, skolor, butiker, arbetsplatser och grönområden. Här finns redan tillgång till spårvagn eller buss för den som inte vill promenera eller cykla in till stan.

Sandtorp utvecklas i totalt tre etapper med nytt torg, park, gator, ca 1 200 bostadslägenheter, radhus, ny livsmedelsbutik och förskola. I Sandtorp bygger vi kvarteret Dansbanan.

De fem punkt- och lamellhusen placeras som hus i park och arkitekturen är utformad utifrån ett hållbarhetsperspektiv, både avseende miljö- och social hållbarhet. Beständiga fasadmaterial som åldras med värdighet, såsom sten och trä, beklär de olika huskropparna som avslutas med karaktäristiskt gestaltade plåttak. Lägenheterna är yteffektiva för bästa funktionalitet och stor omsorg har lagts vid invändiga detaljer.

Kök- och förvaring ges vår egen design i blågrå kulör, golv med ekstavsparkett, samtliga rum har spotlights och ljusramp i tak och lägenheterna ges stora fönster med stenbeklädda fönsternischer.

Kvarteret har en hög miljöprofil med låg energiförbrukning (mindre än 30,8 kWh/m² och år enl. BBR22) och i kvarteret kommer det att erbjudas förmånliga hyror.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Adress

Norrköping, Sandtorp

Inflyttningsår

2019

Arkitekt

Carl Edvall, PDS Design
Lägenhetsväljare
117
Lägenheter
29-73
Kvadratmeter
1-3
Rum & kök
4883:-
Hyra från

3D-visning

Intresseanmälan

Använd lägenhetsväljaren nedan för att välja och söka en specifik lägenhet.

Här kan du läsa vår integritetspolicy och få svar på hur vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

Lägenhetsväljare
bell-oapartmentpencilmap-marker