Nya lägenheter i Örebro

Autogyron, Örebro

I det expansiva och attraktiva området Södra Ladugårdsängen växer det nya projektet Autogyron fram. I närheten av projektet finns Örebro Golf City & Country Club, Örebros Universitet, köpcentrum, vårdcentral, barnomsorg och gym. Syftet med projektet är att bidra till att skapa en grön och aktiv stadsdel med vardagsarkitektur av hög klass. Arkitekturen ska bidra till platsens identitet och är värdeskapande i ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt långsiktigt hållbarhetsperspektiv.

Södra Ladugårdsängen har utformats som en stadsdel för promenader och cykelturer. I områdets inre blandas gångfartsområden med bilfria stråk, vindlande stigar och motionsslingor. Flödet av förbipasserande cyklister, gående och bilister på de omgivande huvudgatorna utnyttjas för att skapa underlag för handel och andra verksamheter längs gatorna.

Sveaviken kommer uppföra 117 smarta och yteffektiva bostadslägenheter med balkonger och uteplatser. Projektet är uppdelat i två etapper på fastigheterna Autogyron 4 och Autogyron 5 och beräknas färdigställas under våren 2021.

Adress

Södra Ladugårdsägen, Örebro

Inflyttningsår

2021

Arkitekt

---
117
Lägenheter
1-3
Rum & kök
27-75
Kvadratmeter

Intresseanmälan

Planerade visningar annonseras ut på denna hemsida när det är dags. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss om kommande visningar. När uthyrningsprocessen påbörjas så kommer vi lansera en lägenhetsväljare på denna sida för projektet och det är först när denna har släppts som man kan ansöka om att hyra en specifik lägenhet.

Här kan du läsa vår integritetspolicy och få svar på hur vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

Fyll i dina uppgifter här

bell-oapartmentpencilmap-marker