Barkarbystaden, ett city koncept

I Järfälla norr om Stockholm växer Barkarbystaden fram, ett av Sveriges största och mest spännande stadsbyggnadsprojekt. Här byggs och utvecklas en ny blandstad med bostäder, arbetsplatser, lokaler för utbildning, hotell, handel, service, idrott och kultur. Stadsdelen har byggts ut i etapper och arbetet fortsätter. Barkarbystaden är nordvästra Stockholms framtida kollektivtrafiknav med tunnelbana, busstorg, pendeltåg och regionaltågsstation.

Järfälla kommun beslutade den 9 december 2019 att tilldela Sveaviken Bostad en markanvisning i Barkarbystaden etapp III B. Markanvisningen innebär att Sveaviken Bostad har exklusivitet att arbeta vidare med utvecklingen av projektet. I Barkarbystaden planerar vi för ett city koncept med ca 400 bostäder och studentbostäder, gemensamhetslokaler, lokaler samt förskola i en trivsam blandning med upplevelserik arkitektur och grönska, i synnerhet de offentliga rummen utformas för att göra gatorna till levande gatustråk. Utgångspunkten är att skapa socialt hållbara och väldisponerade bostäder uppblandat med andra önskade funktioner. Vi vill skapa en inkluderande bebyggelse där engagemang, kreativitet och innovation tillåts växa i en inspirerande miljö.

Kvarteret har en hög miljöprofil med lokal elproduktion och låg energiförbrukning (mindre än 30,8 kWh/m² och år enl. BBR22). I kvarteret kommer det att erbjudas rimliga priser och hyror.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Adress

Barkarbystaden, etapp IIIB, kvarter 15

Inflyttningsår

2022

Arkitekt

Krook & Tjäder & MOKO
ca 400
Lägenheter
1-4
Rum & kök

Intresseanmälan

Planerade visningar annonseras ut på denna hemsida när det är dags. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss om kommande visningar. När uthyrningsprocessen påbörjas så kommer vi lansera en lägenhetsväljare på denna sida för projektet och det är först när denna har släppts som man kan ansöka om att hyra en specifik lägenhet.

Här kan du läsa vår integritetspolicy och få svar på hur vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

Fyll i dina uppgifter här

bell-oapartmentpencilmap-marker