Sveaviken Bostad

Kvarteret Söderby

Ett stenkast från Brandbergens centrum med dagligvarubutiker, restauranger, apotek, bibliotek och biograf m.m. bygger vi Kvarteret Söderby.

De boende ges goda kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och buss till Stockholm samt rekreationsmöjligheter vid Brandbergens IP eller Brandbergsparken. Precis intill kvarteret finns en minigolfbana och lite längre bort vid Brandbergsparken finns ett utomhusbad.

Arkitekturen i kvarteret är modernistisk med stilrena linjer och gedigna fasadmaterial i skiffer och träpanel i skiftande kulörer. Kvarterets entrédelar ger huset en tydlig dignitet och den arkitektoniska ambitionen är att kvarteret ska bli ett stadsmässigt tillskott som bidrar positivt till att skapa en känsla av förnyelse och framtidstro i Brandbergen.

Intill kvarteret, och utmed Brandbergsleden, har kommunen påbörjat ett program för vidareutveckling och förnyelse av området med bland annat fler nya bostäder. På andra sidan gatan planerar Sveaviken Bostad för ytterligare ca 300 bostäder.

Kvarteret har en hög miljöprofil med låg energiförbrukning (mindre än 30,8 kWh/m² och år enl. BBR22) och i kvarteret kommer det att erbjudas förmånliga hyror.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Adress

Haninge, Brandbergen

Inflyttningsår

2019

Arkitekt

Tengbon Arkitekter
71
Lägenheter
43-72
Kvadratmeter
2-3
Rum & kök
6880
Hyra från

Intresseanmälan

Planerade visningar annonseras ut på vår hemsida när det är dags. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss om kommande visningar.

När uthyrningsprocessen påbörjas så kommer vi lansera en lägenhetsväljare på denna sida för projektet och det är först när denna har släppts som man kan ansöka om att hyra en specifik lägenhet.

Här kan du läsa vår integritetspolicy och få svar på hur vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

Fyll i dina uppgifter här

bell-oapartmentpencilmap-marker