Kvarteret Söderby

Ett stenkast från Brandbergens centrum med dagligvarubutiker, restauranger, apotek, bibliotek och biograf står Söderby. I närområdet finns goda kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och buss till Stockholm samt rekreationsmöjligheter vid Brandbergens IP eller Brandbergsparken. Precis intill kvarteret finns en minigolfbana och lite längre bort vid Brandbergsparken finns ett utomhusbad. Söderby ligger utmed Vendelsömalmsvägen och består av 71 lägenheter.

Arkitekturen i Söderby är modernistisk med industriell känsla, stilrena linjer och träpanel i skiftande kulörer. Kvarterets entrédelar ger huset en tydlig dignitet och den arkitektoniska ambitionen är att kvarteret ska bli ett stadsmässigt tillskott som bidrar positivt till att skapa en känsla av förnyelse och framtidstro i Brandbergen.

Söderby och har en mycket hög miljöprofil och erbjuder lösningar för hållbar mobilitet. I Söderby kan du vara säker på att din energianvändning har gröna och förnybara källor. För att värma din lägenhet använder sig kvarteret av bergvärme som i sin tur drivs av solen, genom solcellerna på taket. Ventilationen i lägenheterna omhändertar spillvärme när den rensar luften i bostaden. Genom att återvinna värmeenergin från inneluften krävs mindre energi föruppvärmning!

I Söderby erbjuder vi rimliga hyror. Huset är fullt uthyrt och inflyttning skedde 2020. På andra sidan gatan planerar vi för ytterligare ca 300 bostäder som det fortsatt går att anmäla sitt intresse till!

Adress

Vendelsömalmsvägen 245-247

Inflyttningsår

2020

Arkitekt

Carl Edvall, PDS Design
Lägenhetsväljare
71
Lägenheter
43-72
Kvadratmeter
2-3
Rum & kök
6880
Hyra från

3D-visning och renderingar

Intresseanmälan

Använd lägenhetsväljaren nedan för att välja och söka en specifik lägenhet.

Här kan du läsa vår integritetspolicy och få svar på hur vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

Lägenhetsväljare
bell-oapartmentpencilmap-marker