Lägenhet i Kalmar

Kvarteret Kalmarporten

I norra Kalmar växer Snurrom fram, en ny och modern stadsdel omgiven av vacker och naturskönmiljö med skog, hav, golfbana, frilufts- och vandringsleder. Runt hörnet ligger Värsnäs friluftsområde med badplats, fina grillplatser samt mountainbikeleder. Service återfinns i intilliggande Lindsdal- och Berga centrum med livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek och skolor. I Snurrom finns buss förbindelser till Kalmar för den som inte vill cykla. Kalmars flygplats ligger några minuter bort med bil.

I Snurrom bygger vi kalmarporten som del av ett större stadsutvecklingsprojekt, där den första etappen omfattar totalt 600 bostäder och förskola. Arkitekturen utmärker sig genom mäktigt gestaltade gavelmotiv riktade mot områdets huvudgata. Gavelmotiven har utformats med inspiration från Kalmars stolta historia som Hansastad. Vackra skifferfasader i olika kulörer varvas med vitlaserad träpanel. Kvarterets bostadsgård utgör en grön oas som sammankopplar till den intilliggande naturmarken.

Lägenheterna i Kalmarporten är öppna och ljusa, med högt i tak. Interiören är speciellt framtagen av arkitektbyrån PDS Design och alla detaljer är noggrant utvalda, med hög fokus på kvalitet och enhetligt formspråk. Stort engagemang har lagts på att planera lägenheterna, så att många funktioner ska få plats. Här finns utrymme för umgänge, arbete eller studier, matlagning och vila.

Kvarteret har en hög miljöprofil med låg energiförbrukning (mindre än 30,8 kWh/m² och år enl. BBR22) och i kvarteret kommer det att erbjudas förmånliga hyror.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse och att besöka en visning! Öppna visningar sker på lördagar, alternativt maila till lgh@ff-fastighetsservice.se för att boka en egen visning. Sveaviken Bostad följer självklart under öppna visningar de skärpta allmänna råden i Kalmar avseende begränsning av smittspridning. Besökare sprids ut till flera visningslägenheter och antalet besökare samtidigt i en visningslägenhet begränsas. Handsprit finns på plats och besökare uppmanas att hålla avstånd.

Intresseanmälan

Visning

Lördag 5/12 kl 12.00-14.00
Lördag 12/12 kl 12.00-14.00

Adress

Skvattramsvägen 4
393 56 Kalmar

Inflyttningsår

2020

Arkitekt

Carl Edvall, PDS Design
218
Lägenheter
32-66
Kvadratmeter
1-3
Rum & kök
5060
Hyra från
  • Lägenhet i Kalmar
  • Lägenhet i Kalmar
  • Lägenhet i Kalmar
  • Lägenhet i Kalmar
  • Lägenhet i Kalmar
  • Lägenhet i Kalmar
  • Lägenhet i Kalmar
  • Lägenhet i Kalmar

Intresseanmälan

Använd HomeQ för att välja och söka en specifik lägenhet.

Här kan du läsa vår integritetspolicy och få svar på hur vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

Intresseanmälan
bell-ohomeapartmentpencilmap-marker