Nyköping Brädgården

Fastigheten är belägen i den södra delen av Nyköpings stadskärna med närhet till Nyköpingsån, hamnområdet och Stadsfjärden. I hamnområdet pågår ett större stadsutvecklingsprojekt med målsättningen att skapa en levande stadsdel med bostäder, besöksmål, arbetsplatser och centrumverksamhet. Nyköpings Centralstation, och den planerade Ostlänkförbindelsen, är belägen cirka två kilometer från Fastigheten.

I området planerar Sveaviken Bostad för fyra kvarter med hyres- och äldrebostäder samt rum för verksamheter och service mot gatorna. Kvarteren får en detaljrik arkitektur som präglas av Nyköpings kulturhistoria, både det pittoreska i stadskärnan och det industriella i hamnen, där stora kvarter blandas upp med mindre radhusbebyggelse och traditionella taklandskap.

Genom området löper en grön promenad som anknyter till de gröna bostadsgårdarna inom kvarteren. Utmed promenaden får radhusen förgårdsmark med plats för odling och separata entréer som nås via trappor. I mötet med Nyköpingsån och hamnområdet skapas en hörnbyggnad som fångar uppmärksamhet och tydligt annonserar bebyggelsen.

Detaljplanearbete pågår. Inom kort går det att anmäla ditt intresse!

Område

Nyköping

Inflyttningsår

---

Arkitekt

---
-
Lägenheter
-
Kvadratmeter
-
Rum & kök
-
Hyra från

Inom kort går det att anmäla ditt intresse!

Planerade visningar av annonseras ut på vår hemsida när det är dags. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss om kommande visningar.

När uthyrningsprocessen påbörjas så kommer vi lansera en lägenhetsväljare på denna sida för projektet och det är först när denna har släppts som man kan ansöka om att hyra en specifik lägenhet.

Här kan du läsa vår integritetspolicy och få svar på hur vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

bell-oapartmentpencilmap-marker