Autogyron

Ledig lägenhet i Örebro
117
Lägenheter
27-75
Kvadratmeter
1-3
rum och kök
-
Hyra från
Se fler bilder

Autogyron

I det expansiva och attraktiva området Södra Ladugårdsängen växer det nya projektet Autogyron fram. I närheten av projektet finns Örebro Golf City & Country Club, Örebros Universitet, köpcentrum, vårdcentral, barnomsorg och gym. Syftet med projektet är att bidra till att skapa en grön och aktiv stadsdel med vardagsarkitektur av hög klass. Arkitekturen ska bidra till platsens identitet och är värdeskapande i ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt långsiktigt hållbarhetsperspektiv.

Södra Ladugårdsängen har utformats som en stadsdel för promenader och cykelturer. I områdets inre blandas gångfartsområden med bilfria stråk, vindlande stigar och motionsslingor. Flödet av förbipasserande cyklister, gående och bilister på de omgivande huvudgatorna utnyttjas för att skapa underlag för handel och andra verksamheter längs gatorna.

Sveaviken kommer uppföra 117 smarta och yteffektiva bostadslägenheter med balkonger och uteplatser. Projektet är uppdelat i två etapper på fastigheterna Autogyron 4 och Autogyron 5 och beräknas färdigställas under sommaren 2021.

Intresseanmälan
Lediga lägenheter i Örebro