Kvarteret Kompassen

Ledig lägenhet i Luleå
159
Lägenheter
26 - 69
Kvadratmeter
1-3
rum och kök
4575
Hyra från
Se fler bilder

Kvarteret Kompassen

Ett stenkast från Luleå centrum, där luftvärnsregementet tidigare fanns, växer Kronan fram. En naturstad med fond mot skog och hav samt eget stadsdelscentrum, skola och förskolor. I dag består stadsdelen Kronan av fem bostadsområden och ett arbetsplatsområde. Här finns tillgång till bussar, och centrala Luleå är bara några minuters bilfärd bort, precis som flygplatsen och universitetet.

I Kronan bygger vi kvarteret Kompassen, som utformas som ett småskaligt och aktivt stadskvarter präglat av variation. Kvarteret omsluter en lekfull innergård som öppnar sig mot den nya ”träffpunkten”. Fasadmaterial som sten och trä åldras med värdighet. Taken utformas för att ge kvarteret en händelserik siluett, med högresta sadeltak mot väster, söder och öster samt pulpettak mot norr. En automatiserad parkeringslösning integreras i kvarteret.

Kvarteret har en hög miljöprofil med låg energiförbrukning (mindre än 30,8 kWh/m² och år enl. BBR22) och i kvarteret kommer det att erbjudas förmånliga hyror. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Intresseanmälan
Ledig lägenhet i Örebro