Marielundshöjden

Hyr bostad

239
Lägenheter
1-4
rum och kök
Se fler bilder

Marielundshöjden

I Populära Marielund i västra Mariefred bygger vi 239 yteffektiva lägenheter som ligger naturskönt på en höjd precis invid Läggesta tågstation. Tåget tar dig till Stockholm C på cirka 35 minuter, perfekt för dig som pendlar! Inom cykelavstånd ligger Gripsholms slott och dess vackra omgivningar samt centrala Mariefred med affärer och restauranger. Här finns även några av Sveriges bästa skolor samt äldreomsorg.

Lägenheterna är modernt inredda med enstavig ekparkett, bänkskiva i kvarts och helkaklade badrum med golvvärme. Köken har induktionshäll och varmluftsugn och i varje badrum finns tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin. Det finns två olika designer i lägenheterna. En modern grafitgrå kulör samt en sober sandfärgad nyans.

Det finns gott om p-platser, varav hälften inomhus i ett eget parkeringshus. Prisinformation skickas vid eventuell reservation av lägenhet. Det finns även gott om cykel-platser både inomhus och utomhus.

Fasaderna har en omsorgsfull gestaltning av natursten och trä. På taken installeras solceller och bergvärmen bidrar till energieffektiva bostäder.

 

Inflyttning påbörjad. Anmäl intresse för ett förstahandskontrakt idag!

Intresseanmälan