Kvarteret Söderby

71
Lägenheter
43-72
Kvadratmeter
2-3
rum och kök
6880
Hyra från
Se fler bilder

Kvarteret Söderby

Ett stenkast från Brandbergens centrum med handel, restauranger, apotek, bibliotek och biograf finns Söderby. Här finns goda kommunikationer med pendeltåg och buss till Stockholm samt rekreationsmöjligheter vid Brandbergens IP eller Brandbergsparken. Arkitekturen i Söderby är modernistisk med stilrena linjer och träpanel i skiftande kulörer. Kvarterets entrédelar ger huset en tydlig dignitet och den arkitektoniska ambitionen är att kvarteret ska bli ett stadsmässigt tillskott till Brandbergen.

Söderby och har en mycket hög miljöprofil och erbjuder lösningar för hållbar mobilitet. Du kan vara säker på att din energianvändning har gröna och förnybara källor. För att värma din lägenhet använder sig kvarteret av bergvärme som i sin tur drivs av solceller på taket. Ventilationen i lägenheterna omhändertar spillvärme. Genom att återvinna värmeenergin från inneluften krävs mindre energi för uppvärmning.

I Söderby erbjuds rimliga hyror. Huset är fullt uthyrt sedan 2020. På andra sidan gatan planerar vi för ytterligare ca 300 bostäder som det fortsatt går att anmäla sitt intresse till!

Lediga lägenheter i Brandbergen

3D visningar