Nya lägenheter i Lund

Parasollet, Lund

I nordöstra Lund växer den nya hållbara framtidsstadsdelen Brunnshög fram med bostäder, service och arbetsplatser för på sikt närmare 40 000 personer. Den nya stadsdelen ska bli ett inspirerande pilotområde med hållbar utveckling, varierad arkitektur och grönområden som ledord.I kvarteret Parasollet, intill spårvagnshållplatsen vid Solbjerstorget, ska Sveaviken bygga 75 yteffektiva lägenheter – 1 rok till 3 rok.

Fastighetens moderna arkitektur varierar i både material och karaktär och det finns bland annat en cykelpool till de boendes förfogande. För de längre resorna stannar även spårvagnen precis utanför dörren och tar dig direkt in till centrum, universitetet, högskolan samt till ESS och MaxLab.

Projektet utvecklas som en etapp på fastigheten Parasollet 2 och beräknas färdigställas under våren 2021.

Område

Brunnshög, Lund

Inflyttningsår

2021

Arkitekt

---
75
Lägenheter
1-3
Rum & kök
30-66
Kvadratmeter

Intresseanmälan

Planerade visningar annonseras ut på denna hemsida när det är dags. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss om kommande visningar. När uthyrningsprocessen påbörjas så kommer vi lansera en lägenhetsväljare på denna sida för projektet och det är först när denna har släppts som man kan ansöka om att hyra en specifik lägenhet.

Här kan du läsa vår integritetspolicy och få svar på hur vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

Fyll i dina uppgifter här

bell-oapartmentpencilmap-marker