Lägenhet i Örebro

Kvarteret Glidplanet

Två kilometer från centrala Örebro växer Södra Ladugårdsängen fram - ett nytt bostadsområde med högklassig vardagsarkitektur och gröna gårdar där totalt ca 3 000 nya bostäder skall uppföras. Omgivningen berikas av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning och naturreservat. Med närhet till city finns även livsmedel- och service några minuter bort med buss eller bil. Här planerar vi för Glidplanet med 157 lägenheter utmed Termikgatan och Girogatan.

Glidplanet betonar hållbarhet – ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Lamellhusens volymer formar ett uppbrutet storgårdskvarter och ett parkeringshus i trä som integreras invid bebyggelsen. Fasaderna bekläs med träpanel och träspaljéer som varvas av grön växtlighet. Kvarteret är utformat för att möjliggöra ett tillskott av mindre, smarta och urbana bostadslägenheter.

Dansbanan och har en mycket hög miljöprofil och här du kan vara säker på att din energianvändning har gröna och förnybara källor. För att värma din lägenhet använder sig kvarteret av bergvärme som i sin tur drivs av solen, genom solcellerna på taket. Ventilationen i lägenheterna omhändertar spillvärme när den rensar luften i bostaden. Genom att återvinna värmeenergin från inneluften krävs mindre energi föruppvärmning! Likaså förses husen med gröna tak.

I Glidplanet erbjuder vi rimliga hyror. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Adress

Termikgatan 37, 39 och Girogatan 3

Inflyttningsår

2020

Arkitekt

PDS Design
156
Lägenheter
32-54
Kvadratmeter
1-3
Rum & kök
-
Hyra från

Intresseanmälan

Planerade visningar annonseras ut på vår hemsida när det är dags. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss om kommande visningar.

När uthyrningsprocessen påbörjas så kommer vi lansera en lägenhetsväljare på denna sida för projektet och det är först när denna har släppts som man kan ansöka om att hyra en specifik lägenhet.

Här kan du läsa vår integritetspolicy och få svar på hur vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

Fyll i dina uppgifter här

bell-oapartmentpencilmap-marker