Sveaviken Bostad

Kvarteret Glidplanet

Bara två kilometer från centrala Örebro växer Södra Ladugårdsängen fram, ett helt nytt bostadsområde med högklassig vardagsarkitektur och gröna gårdar. Omgivningen berikas av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning och naturreservat. Med närhet till city finns även livsmedel- och service några minuter bort med buss eller bil.

I Södra ladugårdsängen bygger vi kvarteret Glidplanet. Området inrymde förr Örebros första flygplats och kvarteret är del av ett större stadsutvecklingsprojekt där totalt ca 3 000 nya bostäder skall uppföras. Arkitekturen i kvarteret betonar hållbarhet – ekonomiskt, ekologiskt och socialt. Lamellhusens volymer formar ett uppbrutet storgårdskvarter och ett parkeringshus i trä integrerar snyggt intill bebyggelsen. Fasaderna bekläs med träpanel och träspaljéer som varvas av grön växtlighet. Likaså förses husen med gröna tak och solceller för solelsproduktion.

Kvarteret är utformat för att möjliggöra ett tillskott av mindre, smarta och urbana bostadslägenheter. Kvarteret har en hög miljöprofil med låg energiförbrukning (mindre än 30,8 kWh/m² och år enl. BBR22). 

I kvarteret kommer det att erbjudas förmånliga hyror.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Adress

Örebro, Södra Ladugårdsängen

Inflyttningsår

2020

Arkitekt

----
157
Lägenheter
32-54
Kvadratmeter
1-3
Rum & kök
-
Hyra från

Intresseanmälan

Planerade visningar annonseras ut på vår hemsida när det är dags. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss om kommande visningar.

När uthyrningsprocessen påbörjas så kommer vi lansera en lägenhetsväljare på denna sida för projektet och det är först när denna har släppts som man kan ansöka om att hyra en specifik lägenhet.

Här kan du läsa vår integritetspolicy och få svar på hur vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

Fyll i dina uppgifter här

bell-oapartmentpencilmap-marker