Sveaviken Bostad sponsrar projekt för ökad social hållbarhet i Järva

Sveaviken Bostad AB har ingått sponsoravtal med BLING avseende deras satsning The Bridge. The Bridge är tänkt att bli en knytpunkt för nya entreprenörer i Kista Centrum med målet att driva på samhällsförändringen och minska utanförskap.

Sveaviken Bostad jobbar kontinuerligt med social hållbarhet i alla sina projekt och har i och med sin satsning på nya lägenheter i Husby fått upp ögonen för denna positiva rörelse som ständigt växer och gör skillnad i utsatta områden.

Vi är otroligt stolta att vi får vara med och sponsra detta projekt som verkligen kan göra skillnad och som har ett entreprenöriellt tänk som passar väl ihop med den vision vi har om att bygga ett bättre samhälle för alla.” Kommenterar Pär Thomaeus, VD, Sveaviken Bostad AB

Mer om The Bridge

The Bridge samlar de mest framstående startups inom retail i ett exklusivt showroom mitt i Kista Galleria. Samtidigt får retail startups en chans att testa och utveckla sin verksamhet i en katalyserande miljö.

Bridge är en plats för entreprenörer att växa. Här sker handel, möten, utveckling och inspiration under ett tak. Här skapas förutsättningar för entreprenörer att inspireras, för idéer och koncept att utvecklas och för kunskap och erfarenheter att utbytas. Bridge förändrar sättet vi möts, handlar och interagerar med varandra.

Genom Bridge ska vi överbrygga de hinder som entreprenörer stöter på och ska genom att koppla resurser, nätverk och kunskap accelerera deras framgång.

Läs mer om The Bridge här: www.thebridge.nu

Mer om BLING

BLING rörelsen startade 2014 som en reaktion på entreprenöriell segregation och som ett försök att driva positiv samhällsförändring samt motverka utanförskap genom gott ledarskap, entreprenörskap och innovationer.

BLING ökar möjligheterna att starta en framgångsrik verksamhet genom nätverk, kunskap, förebilder, erfarna mentorer och mer som gör det enkelt för många att våga ta första steget. Vi tror på företagande och entreprenörskap som en förändringskraft och vi vill att alla ska kunna starta eget på lika villkor.

BLING erbjuder kostnadsfri affärs- och innovationsrådgivning, seminarier, IT-stöd workshops och mer för de som vill starta, driva och utveckla företag eller idéer. Vi utbildar ledare som i sin tur utbildar nya ledare.

Läs mer om BLING här: www.blingstartup.se